2012. április 1., vasárnap

Mother's Cupboard



Ha a tegnap estét egy ír bárban töltöd, ahol gyönyörű ír lányok bárkinél jobban csapolják a Guinnesst, és mellette megismerkedtél az "Alamo" nevű szörnyszülöttel ( 1 1/2 oz whisky, 1 1/2 oz 100 proof tequila, 1 1/2 oz high proof rum, 1/2 oz tabasco sauce, 1 dash black pepper), akkor ne csodálkozz, ha délben kelsz, kismajmok boxolnak a fejedben, és a "gyomrodban savkatonák árkokat ásnak". Érzed, hogy nem enged az ágy, de kellene egy lökés a mai naphoz, nos akkor most jött el az idő, hogy kipróbáld Mama Szekrényét.
Syracuseban számos hely van, ahol hülyére eheted magad akár csirkeszárnyról, akár steakről van szó, de reggeliben ez a hely az egyik legerősebb. Nem is teketóriáztunk tovább, a csehó elé faroltunk, és miután stílusosan a pulthoz ültünk, hamisíthatatlanul átjárt az igazi amerikai diner hangulat, ahol idősödő, megfáradt, de jókedvű pincérnők kancsókkal járnak fel s alá, és mindenkitől megkérdezik, hogy ízlik-e a kaja.
készül a másfél kilós reggeli

A fiúk előre figyelmeztettek, hogy ha meg tudok enni egy tál Frittata-t (tojás, pepperoni szalámi, brokkoli, olasz kolbász, paprika, hagyma, burgonya,) , akkor megyek a hall of fame-re, we kid you not. Éhes voltam, de azért biztos ami biztos, nem kértem ki a teljes Frittatat, mert az usque 3 kiló (6 font) volt , hanem megpróbálkoztam a fél adaggal, aminek a felét így is be kellett a végén dobozolnom. Nos nem hittem el, hogy élő ember meg tud enni egy teljes tálat, de a második videóra kattintó erős idegzetű olvasók megnézhetik, majd ellgondolkozhatnak, hogy
a.) ez az ember miért van még életben?
b.) a támogató tömegben miért nincs senki 25-ös BMI alatt?